CHP’ye katkılarından dolayı teşekkür eden Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif Çeler, “CHP’liler yaptıkları eylemle kursumuzun daha fazla kişiye duyurulmasını sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ensar Vakfı Manisa Şubesi’nin Murat Germen Ortaokulu’nda açtığı yaz okulu devam ediyor. Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü, yaz okulunda eğitim gören öğrencilere spor malzemesi yardımında bulundu. Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ensar Vakfı ülkemizde verdiği dersler, verdiği burslarla önemli bir kurumdur. Manisa’da Yaz Kur’an Kursları açan ve 100’den fazla öğrenciye eğitim veren Ensar Vakfı’na destek olmak istedik. İstedik ki çocuklarımızı hem spor yapsınlar hem de dini bilgilerini öğrensinler. Ensar Vakfı’nın hizmetlerini beğeniyoruz.” dedi.

CHP’ye teşekkür

Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif Çeler de, yaz okulunun Ağustos ayında sona ereceğini belirterek, “60 öğrenci ile başladığımız yaz okulunda 103 öğrenciye ulaştık. Hala kayıtlarımız devam ediyor. Sayının bu kadar artmasında açıklıkla söyleyebilirim kursa başladığımızda CHP’lilerin kursu açtırmamak için girişimleri oldu. ‘Açtırmayacağız’ dediler. Özellikle CHP’lilere teşekkür ediyorum. 60 öğrenci ile başladık, bizim kursla ilgili yaptıkları çalışmalar neticesinde 103 öğrenciye ulaştık. Kurstaki öğrencilerin sayısını artırdıkları için teşekkür ediyorum. Yaptıkları eylemlerle daha çok duyulmasını sağladılar” diye konuştu.
Kaynak: iha