Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi tarafından sömestr tatilinde Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesine bağlı sendika üyelerine özel, üye ve yakınları için indirimli Umre organizasyonu düzenlenecek.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi üyeleri sömestr tatilinde hem kendileri hem de yakınları için indirimli umre organizasyonundan faydalanacak. Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Eğitim-Bir-Sen olarak sosyal sendikacılık anlayışı gereği üyelerimize çeşitli organizasyon ve faaliyetlerle hizmet sunmaktayız. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz Umre organizasyonu ile ilgili yaklaşık iki aydır araştırma yapıyoruz. Eğitim-Bir-Sen üyelerinin çok özel ve uygun fiyatlarla kutsal topraklara gitmesi için geçen yıl olduğu gibi bu yılda gereken çabayı gösterdik" dedi.

Daha önce düzenledikleri umre ziyareti programlarından edindikleri tecrübeyle bu sene verecekleri hizmetin daha kaliteli olması için çalıştıklarını anlatan Öner, “Programları yönüyle daha kapsamlı olması ve hizmet alanlarının daha seçkin mekânlar olması konusunda gereken hassasiyet gösterilerek üyelerimizin memnuniyetinin en üst düzeyde tutulmasına gayret edilmiştir. Bunun neticesinde üyelerimiz için güvenli, huzurlu ve memnun kalacakları bir umre organizasyonunu planladık. Yarıyıl tatilinde üyelerimize özel kişi başı 3 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla 11 gece Mekke ve 3 gece Medine olmak üzere 14 gece ve 15 günlük bir program hazırladık. Bu alanda hizmet veren tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılarak, alınan teklifler sonucu olarak hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle İkbal Turizm Şirketi’yle bir protokol imzaladık" dedi.
Kaynak: iha