EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen, EGİFED Başkanvekilleri MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter, BAGİAD Başkanı Rahmi Kula ve MAGİAD yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiği toplantıda iş dünyasına ilişkin konular görüşüldü.
EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen, yaptığı konuşmada, Ege Bölgesinde faaliyet gösteren 6 genç iş adamları derneğinden oluşan bir oluşum olduklarını hatırlatarak, her kentin derneğinin ortaya koyduğu enerjiyle bölge çapında bir sinerji oluşturduğunu belirtti.
Federasyonda çeşitli görevlerde bulunan tecrübeli isimlerle bir arada Manisa’da olduklarını kaydeden Başkan Şen sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Manisa’da toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Federasyonumuzda çeşitli görevlerde bulunan tecrübeli üyelerimizle bir aradayız. Birbirimizin fikirlerinden faydalanıp, birlikten kuvvet doğar felsefesiyle hareket ediyoruz. Yıl bitmeden Aralık ayı gibi tekrar bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Bizleri bugün burada ağırlayan MAGİAD ailesine teşekkür ediyoruz.”
EGİFED’i Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter ise şunları söyledi: “Bugün burada birbirinden değerli iş adamlarını misafir etmekten gurur duyuyoruz. MAGİAD olarak son günlerde ‘Coğrafi Tescil’ almış olan ürünlerimizle ilgili çalışma başlattık. İlçelerimizi gezerek çiftçilerimizle bir araya geliyoruz. Kendilerinin sorunlarını dinliyoruz. Bunları önümüzdeki günlerde bir rapor haline getireceğiz. Bunların yanı sıra dernek olarak yürütmemiz gerek diğer faaliyetlerimizi de sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte faaliyetlerimizi değerlendirip, uzun ve orta vadeli projelerimizi tartıştık. Bugün bizlerle bir arada olduğunuz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”
Toplantı sonrasında Prof. Dr. Meltem Onay, ‘Liderlik eğitimi’ konusunda kısa bir seminer verdi.

Editör: TE Bilişim