MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Kırdamları Mahallesi’nde doğal kaynak suyunun mevsimsel şartlar nedeniyle kurumasının ardından ilçe merkezinden bir kilometrelik hat döşeyerek mahalleyi içme suyuna kavuşturdu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan su ihtiyaçlarına anında çözüm üretiyor. Bu kapsamda, Salihli ilçesine bağlı Kırdamları Mahallesi’nde doğal su kaynağının mevsimsel şartlar nedeniyle kurumasının ardından mahalleye kısa sürede içme suyu temin etti. MASKİ ekipleri, Salihli ilçe merkezini besleyen depodan bir kilometrelik hat döşeyerek, mahalleyi yeterli suya kavuşturdu. Kış aylarındaki yağışların ardından doğal kaynak suyunu yeniden devreye alacak olan MASKİ, mahalle muhtarından gelen talebi kısa sürede çözüme kavuşturarak vatandaşın takdirini kazandı.
Kırdamları Mahalle Muhtarı Bülent Gürleyen, “Çalışmalardan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz. Ellerine, yüreklerine sağlık. Büyükşehir olmasaydı halimiz haraptı” dedi.

Kaynak: iha