Cumhurbaşkanı Erdoğan, cam filmi yasağına noktayı koyacak talimatı verdi.

"YANLIŞ YAPTILAR, DÜZELTİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile toplantısının detayları belli oldu. Erdoğan, TEOG sonrası yeni sistem ve cam filmi konusunda talimatlarda bulundu.
Erdoğan'ın, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda cam filmi yasağıyla ilgili olarak, "Yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi.
Cam filmi konusunda yasağın yanlış olduğunu ve mağduriyet yaratılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri ve Maliye Bakanlığı'na bu konuda talimat verdi. Geçtiğimiz günlerde motorlu taşıtlar vergisi ile ilgili devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez de cam filmi için devreye girmiş oldu.

"DERSHANELERİN CANLANDIRILMASINA İZİN YOK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci talimatı ise eğitim sistemi ile ilgili oldu. TEOG'un kaldırılması ile yeni getirilen sistemle ilgili olarak Erdoğan, tüm kesimlere bu sistemin iyi anlatılmasını istedi, "Eğitim sistemi iyi anlatılsın" dedi. Erdoğan, dershanelerin ve etüt merkezlerinin de canlandırılmasın izin verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan'ın evinde özel ders alanlar konusunda ise yapılacak bir şeyin olmadığını söylediği belirtildi.

"ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ"

Milletvekillerinin FETÖ mağduriyetleri konusunda çok eleştirildiklerine yönelik ifadelerine Erdoğan, "Acırsak acınacak hale geliriz" yanıtını verdi.

"İSTİFA EDENLERİ DIŞLAYACAK HAREKETLERDEN KAÇINILSIN"

AK Parti'deki istifalarla ilgili olarak milletvekillerine uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa edenleri dışlayacak hareketlerden kaçınılsın" dedi.
 

Editör: TE Bilişim