Akhisar’da Bekirler ve Doğuca arasında ki 5 kilometrelik yol Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Sathi kaplama yapılan yol ile mahallelilerin aynı zamanda Zeytinliova ile olan bağlantısı da kısalmış oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar’ın Bekirler ve Doğuca Mahalleleri ile mahallelerin Zeytinliova ile arasındaki bağlantıyı sağlayan yolda asfaltlama çalışması yaptı. Yaklaşık 5 kilometrelik yolda yapılan sathi kaplama ile birlikte mahallelilerin yol çilesi sona ererken, ayrıca iki mahallenin Zeytinliova ile arasında ki bağlantıyı da kısaltmış oldu. Bölgede tamamlanan çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel ve mahalleliler tarafından karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda asfaltlanmayan ve taş döşeme yapılmayan mahalle kalmayacağını ifade eden Ensivri, çalışmaların belli bir program dahilinde devam ettiğinin altını çizdi.

Akhisar’ın Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel, çalışmalardan memnun olduklarını söyledi. Bozuk olan yolları nedeniyle yıllardır çile çektiklerini ifade eden Muhtar Kabayel, “Manisa Büyükşehir Belediyesi bizi büyük bir dertten kurtardı. Çalışmaların talimatını veren Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. İnşallah kendisini mahallemizde ağırlamak isteriz” diye konuştu.
Kaynak: iha