Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla tüm birimlerinde saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulundu. Çocuk merkezlerinde ise günün anlamına ilişkin çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yurt genelinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü dolayısıyla çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, 17 ilçede ve tüm birimlerinde, saatler 09.05’i gösterdiğinde Ata’sına olan saygısını ve özlemini gösterdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları ve çalışanları, siren sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çocuklara okul öncesi eğitim imkanı sunduğu ve vatan sevgisi aşıladığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreşi ile Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde de farklı bir heyecan vardı. Kreş ve çocuk merkezlerinde öğrenim gören minikler, öğretmenleri ve idarecileriyle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için bir takım etkinlikler düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olduğunun mesajını en güzel şekilde verdi.

Manisa BBSK da unutmadı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında unutmadı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik heyet ve futbolcuları bugün yapılan antrenmana üzerinde Atatürk’ün resminin yer aldığı tişörtlerle çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79’uncu yılında unutmadı. Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen antrenmana üzerinde Atatürk’ün resminin olduğu tişörtlerle çıkan teknik heyet ve futbolcular, antrenman öncesinde Türk Bayrağı açtı. Antrenman öncesinde konuşan Takım Kaptanı Ali Öztürk, “Bugün devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümü. Kendisini rahmetle, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. Bize armağan ettiği bu kutlu devleti en güzel şekilde yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Pazar günü Bergama ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili de konuşan Öztürk, “Şu an iyi giden bir performansımız var. Sezona kötü başlamıştık ancak son dönemde elde ettiğimiz galibiyetlerle gerçek gücümüzü yansıtmaya başladık. Biz her maça tek tek bakıyoruz. Bizim amacımız 9’da 9 değil birde bir yapmak. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyoruz” dedi.

"Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürüyeceğiz"

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan da, yaptığı açıklamada Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle andıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceklerini dile getiren Aktan, Büyük Önderimizin “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü kendimize görev edindik. Bize armağan ettiği bu ülkenin, sporcularını da Atatürk’ün izinde yetiştirmeye devam edeceğiz. O’nun sayesinde buradayız. Devletimizin kurucusu Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu.

"Bu sene bizim yolumuz olacak"

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şu an itibariyle bütün branşlarda iyi gittiğini dile getiren Aktan, “Biliyorsunuz futbolda 8 haftadır kaybetmiyoruz. Bunu devam ettirme amacındayız. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da bizim gibi şampiyonluğa inanıyorlar. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyoruz” dedi. Voleybol ve basketbolda da istedikleri sonuçları aldıklarını ifade eden Aktan, “Bütün branşlarda iyi gidiyoruz. İnşallah bu sene bizim yılımız olacak” dedi.
Kaynak: iha