Salihli Belediyesi tarafından açılan Tezhip ve Minyatür Kursu’nda Yasemin Ademoğlu ve Yasemin Bulut öncülüğünde eğitim gören kursiyerler, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Salihli’yi sanatsal olarak tanıtma amacıyla kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserleri, Salihli Belediyesi tarafından 2018 takvimi yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Kurs Eğitmenleri Yasemin Ademoğlu ve Yasemin Bulut, Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya sanatlarına verilen önem ve destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nursel Turunç’un da bulunduğu ziyarette kursiyerler, yeteneklerini geliştirilebilmeleri için bu tarz kurslar açarak imkan sağladığı için teşekkür ederek, Başkan Kayda’ya ve Başkan Yardımcısı Karaoğlu’na çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Salihli Belediyesi tarafından hazırlanan ve üzerinde kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı takvimi kursiyerlere hediye ederek, “Farklı meslek gruplarından amatörce bir çalışma beklediğimiz kursiyerlerimizden profesyonel bir sanatçı gibi eserler ortaya çıkardıklarını görüyorum. Bizleri kırmayarak, takvim oluşması için Salihli’yi tanıtan eserler ortaya çıkardığınız için teşekkür ediyorum, emeğine sağlık. Tüm bu sanat dallarımızı bir arada daha iyi şartlarda icra edebilmeniz için Gençlik Merkezi Projemizi ortaya koyduk. Proje ihalesi tamamlanma aşamasında. Eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: iha