Alaşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları, kilit parke taşı, yol düzenleme ve kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarına kırsal ve merkez mahallelerde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Badınca Mahallesinde 3 kilometrelik sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Badınca Mahalle sakinleri çalışmaları meraklı gözlerle izlerken mahalle sakinlerinden Erdal Erken, “Başkanımız Gökhan Karaçoban’a mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Çalışmalar kırsal ve merkez mahallelerimizde aralıksız sürdüren ekiplerimiz hızlı ve süratli bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarımızı yakinen takip ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.
Kaynak: iha