Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan ancak atanamayan Ali Gürkaş şiir kitabı çıkardı. İlk şiir kitabı olan “Güllerin Rüyası” baskısı tamamlanarak raflarda yerini aldı.

Çocukluk yıllarından bu yana şiir yazan Ali Gürkaş, son dönemlerde yazdığı şiirlerini bir araya getirdi. Hayatın yaşanmış ve yaşanmamış bir çok hikayeden yola çıkarak şiirler yazan Gürkaş, ilk şiir kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyor. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan ancak atanamadığı için şu anda bir fabrikada üretim elemanı olarak çalışan Gürkaş, öncelikle yazmaya olan sevgisinin kendisini bu yola ittiğini belirterek, “Yazarlığa şiirle başladım, ardından şu anda yazdığım bir romanım var. Ayriyeten 3 tane kitap oluşturacak şiirlerim var. Liseden bu yana yazıyorum. Esin kaynağım ise bir şeyler yaşanmış olması veya yaşanmamış olmasıdır. Hayatımın her anında birden aklıma gelen şiirleri o anda bir yerlere not etme ihtiyacı doğardı içimde. Ardından arkadaşlarımın da teşviki ile kitap çıkarmaya karar verdim. İstanbul’da Kadıköy’de bir yayınevi ile anlaştım ve daha sonra bu periyodik bir şekilde devam etti” dedi.

Gürkaş kitabın şu anda internet üzerinden 8 TL karşılığında satın alınabildiğini belirterek tüm Akhisarlılardan destek istedi.
Kaynak: iha