Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulunda 367 üyenin oyunu alan Şevki Ağırbaş oda başkanı seçildi.

Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu Yıldırım Düğün Salonunda yapıldı. Odaya kayıtlı 715 üyenin 659’unun katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu seçimi yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimlerde Şevki Ağırbaş 367 oy olarak başkanlığa seçildi. Mevcut başkan Bünyamin Kapucu ise 288 oy alırken 4 oy da geçersiz sayıldı. Oda başkanlığına seçilen Şevki Ağırbaş’ın Yönetim Kurulu’nda; İsa Kızıltepe, İlhan Acar, Sinan Cicioğlu, Osman Ece, Ahmet Doğu ve Necati Dikbacak yer alırken Hakan Şimşek, Fevzi Sargın ve Salih Gül ise Denetim Kurulu’nda yer aldı.

Seçimlerin ardından konuşma yapan başkan Şevki Ağırbaş, oda içerisinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ağırbaş, "Meslektaşlarımızın beklentilerini tek tek dinleyerek çözüm üreteceğiz. Meslektaşlarımızın hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Seçimden önce ne vaad ettiysek o. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz" dedi.
Kaynak: iha