Ak Parti il başkanlığına atanan Berk Mersinli, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partililerin karşısına çıktı. Tanıtım toplantısı Arena Düğün Salonu’nda yapıldı. Çok sayıda partili salonu doldurdu. Partilileri girişte karşılayan Berk Mersinli tek tek herkesin elini sıktı…
Ak Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, ilçe belediye başkanları, eski milletvekilleri, eski yöneticiler, partililer ve çok sayıda davetli toplantıya katıldı.   
İlk konuşmayı yapan Berk Mersinli, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mersinli, “Birbirimizi tanıyacağız ki bir olalım, birlik olalım. Şahsi menfaatlerimizden sıyrılıp birlik içinde iri olalım. Davamızı, istikbal mücadelemizi devam ettirmek için de diri olalım. Yeni yönetimimiz Manisamıza ve ülkemize hayırlı olsun.  Bu gece buradan Manisa’da referandumun startını da vermiş olalım. Sefer bizden Zafer Allah’tan…” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Uğur Aydemir’in ardından Selçuk Özdağ’ın kürsüye gelmesiyle birlikte salon hareketlendi. Detaylı bir konuşma yapan Özdağ, FETÖ terör örgütünü dünyanın en tehlikeli örgütü olarak nitelendirdi.
“KAZANAMAZSAK SİYASETİ BIRAKACAĞIM”
Selçuk Özdağ, konuşmasının devamında iddialı açıklamalar yaptı. Özdağ, “2019’da Büyükşehir Belediyesi’ni kazanamazsak istifa ederim” dedi. Özdağ'ın bu iddialı açıklaması partililer tarafından uzun süre alkışlandı.
BAYBATUR’DAN BİRLİK MESAJI
MHYK Üyesi Murat Baybatur ise konuşmasında birlik ve berberlik mesajı verdi. Baybatur, “Berk Mersinli’nin listesinde yer alan iki arkadaşımız aynı zamanda Mersinli’nin rakibiydi. Bu birlik ve beraberlikten dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantının sonunda yönetim kurulu üyeleri tek tek slayt gösterisiyle tanıtıldı.   
Daha sonra tüm partililer ve yönetim kurulu üyeleri sahnede birlik ve berberlik fotoğrafı çekildiler.

Editör: TE Bilişim