Önceki gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve 'kedicik'leriyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oktar'ın 'Turnike' denilen yöntemle genç kızları nasıl fuhuş tuzağına çektiği ise verilen ifadelerde ortaya çıktı.
GENÇ KIZLARI 'TURNİKE' YÖNTEMİYLE KANDIRIYORLAR
'Turnike' denilen fuhuş sisteminde, genç bir erkeğe cemaat tarafından gereken maddi desteğin verildiğini belirten itirafçılar, örgütün erkek üyelerine marka kıyafetlerle ve marka araçlar vererek genç kızları ağına düşürdüğünü anlattı. Genç kızlarla görüşen erkekler, kızlara sürekli evlenmek istediği mesajı verirken ilk başta çok nazik davranılan kızlar adım adım bir tuzağın içine sürükleniyordu. İddiaya göre, örgüte üye olan bir erkek tarafından yapıya kazandırılan kadınlar, önce bir süre lüks hayat içerisinde yaşıyordu.

"KADINLAR DEFALARCA KEZ TECAVÜZE UĞRUYOR"
Daha sonra ise bloklardan oluşan lüks villalarda esir tutuluyordu. Kadınlar buralarda defalarca kez tecavüze uğruyordu. Psikolojik dirençleri kırılan kadınlar, örgüte tabi oluyordu. İddiaya göre, kadınlar daha sonra kendilerini turnikeden çıkaran örgüt liderlerine biat ediyordu. Bu süreçte yaşadıkları karşısında dayanamayan kadınlara ise sabokrit tipi sakinleştiriciler veriliyordu.

"ŞANTAJ YAPMAK İÇİN KULLANILIYORDU"
Sisteme katılan kızlar, seks partilerine ve organizasyonlara fuhuş için gönderiliyordu. İtirafçıların verdiği bilgiye göre; mürit kadınlar nüfuzlu yerli-yabancı kişilere şantaj yapmak için de kullanılıyordu.
HABERLER.COM

Editör: TE Bilişim