Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi’nin (Banka, Sigorta, Danışmanlık ve Aracılık Grubu) talebi üzerine düzenlenen toplantıda bir araya gelen sigorta acenteleri temsilcileri TARSİM’in yenilikleri hakkında bilgi sahibi oldu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıya Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Galip Berk, TARSİM Manisa Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu, TARSİM Bölge Müdür Yardımcısı Erkan Gür ve sigorta acenteleri  temsilcileri katıldılar.
Toplantının açılışında konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, sigortacılığın önemi artan bir sektör olduğunu söyledi. Manisa’nın bir tarımın başkenti olduğunu TARSİM’in çiftçimize önemli destekler verdiğini belirten Başkan Yılmaz, bu nedenle Manisa’da sigortacılığın daha da büyüyeceğinin altını çizdi.
Konuşmanın ardından TARSİM Manisa Genel Müjdat Çubukçu sigorta acenteleri temsilcilerine TARSİM’in Bitkisel Ürün Sigortaları ve Hayvan Hayat Sigortaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yaklaşık 2 saat süren toplantının son bölümünde ise TARSİM Manisa Genel Müdürü Müjdat Çubukçu katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.

Editör: TE Bilişim