bakıldığında aynı özelliklere sahip beton yapılara oranla daha düşük maliyetli ve daha kalitelidir diyebiliriz. Hızlı ve ekonomik bir üretim sağlanan prefabrik yapılarda özellikleri gereği önceden fabrikada hazırlanan tüm malzeme ve birleşenler özenle teslim edilerek yerinde kısa sürede monte edilir ve tamam edilirler. Bu sayede beklemek ya da işinizi farklı kişilerle görüşmek durumunda kalmazsınız. Anlaşmayı yaptığınız firma ve profesyonel ekibi sizin öneri ve görüşlerinizi aldıktan sonra belirlenen tarih aralığında yapıyı size tam halde sunarlar. Böylece siz sadece planlama ve hesaplamada bulunursunuz. Tüm detay ve sorunlarla uzmanların ilgilendiği bu işleler sırasında içiniz ve kafanız rahat olur.
Prefabrik evlerin her ne kadar dış görünüşü önemli olsa da fiyatları bir o kadar da önemlidir. evin metre karesine göre değişmektedir.

Prefabrik evlerin de özellikle revaçta olduğu son dönemlerde hoş görünüşleri ve kullanışlı olmaları sebebiyle talep oldukça fazla. Tek katlı, çok katlı hatta villa olarak da yapılabilen prefabrik evler görselliği ile adeta büyülüyor, modern ve lüksü birlikte sunuyorlar. Dış renk ve kaplama malzemelerini istediğiniz özellik ve renkte seçebilir nasıl görüneceğine siz karar verebilirsiniz. Ölçüleri, oda ve bölümlerin sayısı, balkon, teras, bahçe gibi bölümlerin yeri ve sırasına siz karar verebilirsiniz. Bu yapıda en büyük söz sahibi siz olacağınızdan deneyimli uzmanlarla görüşme içinde olarak planlamayı belirleyebilirsiniz. İç ve dış malzeme kalitesinden desenine kadar siziz onayınız olmadan yapılmayan evler sizin de tarzınızı ve imajınızı yansıtıyor olacak.
Prefabrik yapılar içinde konut ve site uygulamaları bulunurken, okullar, hastaneler, firmalar da bu yapılara oldukça sıcak bakıyorlar. Ürün ömrü ve kalitesi için 40 ila 70 yıl arası garanti verilirken bu süreçte karşılaşabileceğiniz sorunlar için de önlemler alınıyor ve onarım için firmanız sizinle irtibatı sürdürüyor. Saha kabini, tuvalet, duş kabini, şantiye ve gişe kabini, pazar alanı ve satış kabini gibi ürün seçenekleri de sunan prefabrik yapı firmaları her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.
Prefabrik Yapı Özellikleri
  • Her mevsimde ve her yerde inşaa edilebilir.
  • Çoklu üretime uygundur ve yapı malzemeleri kolayca sabitlenir.
  • Fabrika üretiminde her detay düşülür ve montajda kırma delme gerekmez.
  • Sağlam, güvenli ve kaliteli yapılardır.
  • Sağlıklı malzemelerden üretildiğinden böcek ya da haşere üremesine izin vermez.
  • Hızlı ve kolay montaj sayesinde 10 ila 30 gün arasında teslimat gerçekleşir.
  • Hafif yapılardır ancak ağır yük kaldırma oranı çok yüksektir.
  • Deprem ve iklim koşullarına çok dayanıklıdır.
  • Tüm sistem sizin beğeni ve önerilerinize göre yapılır.
Prefabrik fiyatları tüm değerlendirmeler yapıldığında netlik kazanır ve belirlenen bütçe ile size teslimat yapılır.
 
Editör: TE Bilişim