Türkiye’nin artık farklı bir yönetim sistemine geçtiğini belirten Başkan Yılmaz, iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugünde ülkemizin kalkınması için, büyük ve güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.
Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin hayata geçmesiyle ülkemizdeki istikrarı ve güveni daha da güçlendireceğini belirten Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle değişim ve reform sürecinin başladığını ifade etti.
Yeni açıklanan kabine de 3 Manisalı bakanın yer almasından büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını da belirten Başkan Yılmaz, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine 3 hemşehrimizin yer alması Manisa iş dünyası olarak bizleri son derece onurlandırmış ve  mutlu etmiştir. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan Demirci doğumlu olup, iş dünyasını çok iyi bilen ve camiamız içerisinde yer alan kıymetli bir iş kadınıdır. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kula’lı olup 6 yıl Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini  başarıyla sürdürmüştür. Anavatan Partisi döneminde Ulaştırma, Maliye ve Gümrük, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan  rahmetli Ekrem Pakdemirli’nin oğlu Sayın Bekir Pakdemirli yeni kabine de Tarım ve Orman Bakanı olarak görev yapacak olmasının  şehrimiz adına büyük bir şans olarak değerlendiriyorum’ dedi.
Büyük ve güçlü Türkiye için bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanması gerektiğini  bir kez daha belirten Başkan Yılmaz, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan hükümetimizi kutluyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve hükümette görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni kabinemiz vatanımıza milletimize hayırlı olsun’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim