Bazen futbol takımınızın maçını stadyuma giderek yaşayabilirsiniz. Stadyuma gidemediğiniz anda ise maçın TV karşısında canlı yayınını izlemek için çare ararsınız. Hafta sonu belli bir süreyi evinizde TV olmasına rağmen dışarıdaki mekanlarda geçirmeyin. Digitürk, Türkiye’de insanların evlerinin rahat ortamında da pahalı olmayan bir ücret ödemeleri durumunda futbol heyecanını yaşayabileceğini gösteriyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları Digitürk Lig TV kanalları ile izleyici ile buluşturulurken; dilerseniz tüm karşılaşmaları, dilerseniz şampiyonları, dilerseniz taraftarı olduğunuz takımı izleyebileceğiniz Digitürk Lig TV paketleri bulunuyor. Futbol ile TV başında keyifli anları evinin rahatlığında yaşamak isteyenler paketlerini incelediklerinde aradıklarını bulabilirler.
Futbol takımlarımızın her sezon daha artan bir heyecanla şampiyonluk yarışına girdiğini görebiliyoruz. Bu amaçla dünya yıldızlarını da transfer ederek daha güçlü bir ekiple bu yarışı kazanmanın hesaplarını yapıyorlar. Türk futbolseverleri ise tüm bu heyecanı Digitürk Lig TV kanalları ile canlı takip edebiliyor.  Digitürk Lig TV kampanyaları ile evinizde, ailenizle yada dostlarınızla beraber futbol heyecanını yaşamaya başlayabilirsiniz. Size sunulacak Lig TV Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş paketleri ile üç büyükleri takip edebileceğiniz gibi bu güne kadar şampiyon olma başarısı gösteren Trabzonspor ve Bursaspor karşılaşmalarını da Digitürk Lig TV Şampiyonlar Paketi üyeliği yaparak izleme olanağı elde edebilirsiniz. Elbette her hafta 18 takımlı ligin tüm karşılaşmalarını da takip edebileceğiniz bir Digitürk Lig TV üyeliği yaparak da kısıtlamadan futbol dolu hafta sonları da yaşayabilirsiniz. Futbol heyecanı Lig TV ile canlı yayınlarla karşınıza getirilirken, maç önü ve sonrası röportajlarla dünya yıldızlarını daha yakından görebiliyorsunuz. Türkiye’nin en köklü spor programı olan Maraton ve usta isim Şansal Büyüka ile futbol yorumlarını, analizlerini de izleme olanağı elde ediyorsunuz. Lig TV ile futbol keyfini daha avantajlı fiyatlarla yaşamanız için düzenlenen Digitürk kampanyalarını sürekli görebiliyorsunuz. Bu kampanyalar arasında Digiturk Lig TV Taraftar Paketi yıl sonuna Kadar 39,99 TL, Sezon Açılışı’na Özel Lig TV yıl sonuna kadar 39,99 TL, Digiturk Lig TV Şampiyonlar Paketi yıl sonuna Kadar 39,99 TL, Lig Tv de Bol Gollü Sezon, Erken Üyelik Fırsatı, Kredi Kartı İle Lig TV kampanyaları gibi seçenekleri bulacaksınız.
Üstelik Digitürk ile Lig TV üyeliğinizi yaptırdığınızda pek çok Digitürk kanalını hediye olarak izleyebileceksiniz. HD kalitesinde maç yayınları ile daha keyifli anları her hafta sonu yaşayabileceksiniz. Eğer daha da spor keyfinizi artırmanın peşindeyseniz Digitürk Spor Extra ile bunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu durumda sadece Türkiye ligi maçlarını değil İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Brezilya gibi birçok dünyada futbolda öne çıkan liglerin mücadelelerini de takip edebiliyorsunuz. Digitürk Lig TV kanalları sayesinde futbolun hem var olan yıldızlarını takip edecek, hem de gelecekteki yıldız adaylarını ilk siz izlemiş olacaksınız.
 

 
Editör: TE Bilişim