AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada tanzim satışlarla ucuz ürün satmaya başlandığını vurgulayarak "Sebze ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde buna gireceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de yapımı tamamlanan 145 tesisin açılışını yapıyor.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:
"Bugün toplu açılış töreni vesilesiyle siz komşularımızla hasret gidermeye geldik. Toplam yatırım bedeli 190 trilyon lirayı bulan 26 kalem hizmeti, yatırım bedeli 143 trilyonu geçen 7 eğitim kurumunu hizmete açıyoruz."
TANZİM SATIŞ
"Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Nasıl Gabar'da, Cudi'de inlerine girdiysek bu gıda terörünü estirenlere de belediyeler vasıtasıyla tanzim satışlar kurarak bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Şu anda Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Halk ekmekte nasıl ucuz ekmeği vatandaşımıza gönderiysek, sebzede meyvede, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz."
HABERLER.COM

Editör: TE Bilişim