Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçın geçtiğimiz ocak ayında yapılan seçimlerde başkanlığa seçilmişti. Akçın, bir süre önce yapılan Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yönetimde Ege Bölgesi’nden sadece Manisa’dan temsilci yer aldı.   

AYAKKABI FUARI BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK 

Başkan Akçın, federasyon kongresinde kendisine destek veren Turgutlu, Salihli ve Kula’daki üyeleri teşekkür ziyaretinde bulunduğunu söyledi. 
Ayakkabı Fuarında eski başkandan aldıkları bayrağı daha ileriye taşımayı amaçladıklarını belirten Başkan Akçın, “Manisamız deri üretiminde öncü. Her yerde deri yok. Manisa bu alanda dikkat çeken bir üretim merkezi. Çoğu büyük firmalara deri ayakkabı üretiyoruz. Manisa’da önemli markalarımız var. Üçel, Topbaş, Bozyaka gibi markalar öncü durumunda. Ve daha birçok markaya sahibiz. Böyle önemli markaları olan bir şehrin fuarının olması gerekirdi. Bu amaçla yola çıkıldı. 
Sırf merdane değil zenne de çığır açtık. Çok güzel deri zenne üretimini gerçekleştiriyoruz. Ayakkabı Fuarı (MAYFU) ile bu gücümüzü pekiştirdik. Kalitemizden dolayı müşterilerimiz bizi tercihi ediyor. 
Fuarla birlikte ayakkabı üreticilerimiz aracıları ortadan kaldırıp direkt alıcı firmalarla kendileri görüşme fırsatı buluyor. Bu da daha avantajlı ürün satma olanağı sağlıyor.” dedi.
Başkan Ahmet Akçın, 17-20 Ekim 2018 tarihleri arasında Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ayakkabı Fuarı için yoğun hazırlıkların sürdüğünü hatırlatarak, “Bu yıl fuarı bir adım daha ileriye taşımak için çalışıyoruz.   
Fuarla birlikte katılımcı firmaların satış bağlantılarını artırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim