Grandmedical Manisaspor’da başkan Bülent Baygeldi, geçmiş dönemlerde dolar ve euro üzerinden yapılan anlaşmaların kulübü büyük zarara uğrattığını söyledi. Kulübün başına geçtikleri günden beri döviz kuru farklarından ötürü büyük sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Baygeldi, “Biz olduğumuz sürece bundan böyle bu kulüpte döviz üzerinden anlaşma yapılmayacak” diye konuştu.

“MANİSASPOR’UN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKLERDEN BİRİ”

Futbol kulüplerinin batmasının en büyük sebeplerinden birinin “dövizle yapılan anlaşmalar” olduğunu ifade eden Baygeldi, “Manisaspor’un başına gelmiş en büyük kötülüklerden biri yapılan anlaşmaların dolar ve euro üzerinden yapılmış olmasıdır. Manisaspor bu yüzden bu noktalara geldi. Göreve geldiğimiz günden bu yana kiminle görüşsek, ağzını dolar ve eurodan açıyor. Biz olduğumuz sürece bundan böyle bu kulüpte döviz üzerinden anlaşma yapılmayacak. Dolar ve euro bundan sonra bu kulübün kapısından içeri girmeyecek” dedi.

“KUR FARKINDAN DOLAYI YILLARDIR BU KULÜBÜN ANASI AĞLIYOR!”

Baygeldi sözlerini şöyle tamamladı: “Yapılan sözleşmeler, kulüplerin geleceğine dinamit döşüyor. Bunun en önemli örneklerinden biri de Makukula ile yapılan sözleşmedir. Kur farkından dolayı yıllardır bu kulübün anası ağlıyor. Biz Türk kulübüyüz ve bu ülkede yaşıyoruz. Bundan sonra bizim dönemimizde olan sözleşmeler TL üzerinden yapılacak. Onların ki para da bizimki değil mi?”
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim