İsmail Ünlü Başkanlığı’ndaki Salihli Bakkallar Esnaf Odası, “Bakkalınıza Sahip Çıkın” adı altına bir proje çalışması başlattı. 15 Nisan’a kadar devam edecek çalışma kapsamında bakkaldan 20 lira ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar Salihli’de hizmet veren Panino Pizza’dan 20 lira olan ortaboy karışık pizzayı indirimli bir şekilde 8.90 liradan alabilecek.
Bakkal esnafının AVM ve süpermarketlerin altında ezildiğini ifade eden Salihli Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü, mahalle bakkallarına sahip çıkılması amacıyla bu çalışmayı başlattıklarına vurgu yaptı. Ünlü, “Yaptığımız anlaşma ile mahalle bakkalından alışveriş yapan vatandaşlarımız, indirimli pizza yiyebilecek. İnşallah bu çalışmamız Salihli’ye örnek olur ve halkımız yerel esnafından alışveriş yapmaya devam eder” dedi.
Salihli Bakkallar Esnaf Odası’nın mahalle bakkallarına sahip çıkılması için başlatmış olduğu çalışmaya katkı vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Panino Pizza sahibi Kadir Erten ise “Umarım bu çalışmayla vatandaşlarımız bakkaldan alışveriş yapıp, onlara azda olsa katkı sağlar” dedi.

Editör: TE Bilişim