Altın fiyatları, bayramın ilk gününde katılım gösterecekleri düğün vb etkinlikler dolayısıyla gram ve çeyrek fiyatları ile sorgulanmaya başlandı. Düğün ve diğer etkinliklerde yakınlarına takacakları altın dolayısıyla fiyatları sorgulayan vatandaşlar, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu sorusuna odaklandı. Peki, tüm bunlara ilaveten alım satım işlemlerinin yapılacağı kuyumcular bayramda açık olacak mı? İşte, o konu hakkında detaylar
Altın fiyatları bugünün aranan konuları arasında yer alırken, arefe günü kuyumcular açık mı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Arefe günü kuyumcular açık. Bayramın ilk ve ikinci günü kapalı olması beklenen kuyumcuların birçok semtte bayramın 3. günü ve devamında açık olması bekleniyor.
Altının gram fiyatı bugün 236 lira seviyesinde işlem görüyor. Gram fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın fiyatları 390 liradan satılırken, 382 liradan geri alınıyor. Cumhuriyet altının satış fiyatı ise 1590 liradan işlem görürken, 1574 liradan geri alınıyor.
22 ayar bileziğin gram satış fiyatı ise 216 liradan işlem görüyor. 22 ayar bileziğin bozdurmak isteyenler ise 214 liradan gram fiyatı ile işlem yapabiliyor.
HÜRRİYET

Editör: TE Bilişim