MASKİ Genel Müdürlüğü, Kasım Ayı Olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda personel sağlığının her şeyden önemli olduğu vurgusu yapıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmalarda iş güvenliğinin sağlanması amacıyla düzenlediği aylık iş sağılığı ve güvenliği toplantısını gerçekleştirdi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un başkanlığında yapılan toplantıya Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkan Vekili İbrahim Perkmen, İSG Şube Müdürü Mesut Kuşçu, MOSB-MED Genel Müdürü Dr. Hülya Pirinççi ile iş sağılığı ve güvenliği uzmanları katıldı. Sahada meydana gelebilecek olası iş kazalarına önlemler geliştirilmesi adına istişarelerde bulunulan toplantıda, insan sağlığının her şeyden öncelikli olarak ele alınması gerektiğinin altı çizildi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri İş Sağlığı ve Güvenliği toplantılarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “İdaremizin faaliyetleri, sahada ya da kapalı tesislerde gerçekleşiyor. Bu yüzden Manisalılara daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda iş sağlığına ve güvenliğine çok dikkat ediyoruz. Hem personelimizin hem de vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önce geliyor. Düzenlediğimiz bu toplantılarla da dikkat edilmesi gereken hususların sürekli olarak üzerinde duruyoruz” dedi.
Kaynak: iha