Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi, Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde bulunan Ayser Kani Çelikel Ortaokulu’na Atatürk büstü ve Köşesi yaptırdı.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, program kapsamında yaptığı konuşmada, Atatürk’ü Anma Haftası ve Derneğin 90’ıncı yılı nedeniyle böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Yörür, “Böyle bir etkinliği yaptığımız için Türkiye Yardım Sevenler Derneği olarak onur duyuyoruz. Atamıza ne yapsak az. Öğrencilerimize armağan ettiğimiz bu köşe için mutluyuz. İnşallah hayırlı olur” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine teşekkür etti. Programın ardından, Okul Müdürü Mustafa Döğen, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesine yaptıkları anlamlı etkinlik için plaket takdim etti.
Okulda düzenlenen programa, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, Büyükşehir Belediye Başkanı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Okul Müdürü Mustafa Döğen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Editör: TE Bilişim