Manisa Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki öğrenim gören minikler, pandomim drama gösterisi ile keyifli bir gün geçirdi.
Manisa’daki vatandaşların 7’den 70’e eğitim olanaklarını artırmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük yaştaki öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunmak için de çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Atatürk Kent Parkı’nda bulunan kreş ve gündüz bakımevindeki öğrenciler için Sanatçı Ulvi Aral tarafından sahnelenen ‘Konuşan Vücut’ pandomim drama gösterisi düzenlendi. Sanatçı Ulvi Aral, beden dilinin hakim olduğu gösteriyle çocukları hem eğlendirdi hem de kişisel gelişimlerine katkı sağladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Başkan Cengiz Ergün’ün öncülüğünde çocuklara yönelik yürütülen hizmetleri önemsediklerini vurgulayarak, “Çocuklarımızın gelişim ve eğitimlerine katkı sağlayacak her türlü faaliyette ve hizmette onların yanındayız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” diye konuştu.

Kaynak: iha