Okul öncesi eğitim alan öğrencilerin faydalanması amacıyla hareketli, 3 boyutlu ve renkli kitapların yer aldığı kütüphane açıldı. Kütüphane açılışına Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Çengel, iş adamı Konyalı Ahmet Usta Genel Müdürü Ahmet Kabadayı katıldı. Minik öğrencilere misafirleri padişah ve sultan kıyafetleriyle karşıladı. 
Okul öncesi eğitim verdiklerini ifade eden Okul Müdürü Azize Nalan Şükür,  eğitim gören öğrencilerin yaşları küçük olduğu için okuma bilmediğini ifade ederek, kütüphanedeki kitapların çocukların anlayabileceği hareketli, renkli ve üç boyutlu kitaplardan oluştuğunu söyledi. 
Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ise, “Çocuklarımızın anlayacağı, ifade edeceği kitaplar bulunuyor. Okul öncesi eğitim öğrencilerin eğitim hayatı açısından çok önemlidir. Birçok davranışın öğrenildiği, kazanıldığı bir dönemdir.  Bu açıdan açılan bu kütüphane çok önemli” diye konuştu. Kaymakam Erdoğdu, Ahmet Kabadayı’ya okula kazandırdığı kütüphane dolaysıyla plaket takdim etti. Kabadayı ise, bugün bu kütüphaneyi kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, bundan sonrada eğitime katkılarının devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri minik öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Editör: TE Bilişim