Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının ilçelerde sürdürdüğü motivasyon eğitimleri dizisine bir yenisi eklendi. Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 70 personelin motivasyonunu ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla eğitim düzenlendi. Eğitime İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katıldı.

Ahmetli Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen eğitime Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal ve Ahmetli ilçesinde görev yapan personeller katıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın tarafından sunuldu. İlçelerde bu eğitime gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Karğın, Ahmetli ilçesinde yapılan eğitim ile motivasyon eğitimlerinin sayısının 7’ye ulaştığını belirtti. Sunumunda iş dünyasında illa yıkıcı rekabet olmasının şart olmadığını, rekabet yerine başka alanlarda kendimizi geliştirmek suretiyle daha verimli ve yapıcı hizmet edebileceğimizi anlattı. Mavi okyanus stratejisi adını verdiği yaklaşımla huzurlu çalışmanın çalışanlara olumlu motivasyon sağladığını örnekleriyle sundu. Zaman zaman neşeli bir ortama dönüşen eğitime personelin ilgisi yüksek oldu.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün teşvikleri doğrultusunda, bu eğitim programında Ahmetli ilçemizdeki değerli personelimizle birlikteyiz. Değerli hocamız iş ve sosyal hayatımızda yararlanacağımız bilgi ve deneyimler aktardı. Bu bilgi ve deneyimlerin size yararlı olacağından kuşkum yok. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini arttırmak için bu seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: iha