Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, sendikanın ilçe temsilcileriyle birlikte Manisa ValisiMustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek sendikal çalışmaları hakkında bilgi vererek, sendika genel merkezi tarafından hazırlanan ’Eğitime Bakış 2017 İzleme ve Değerlendirme Raporu’nu takdim etti.

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Temsilcisi Mesut Öner, Şube Başkan V. Mehmet Akiş, Turgutlu Temsilcisi Hasan Tanrıkulu, Salihli Temsilcisi Durmuş Küçük, Demirci Temsilcisi Mustafa Kaya, Akhisar Temsilcisi Ahmet Açer Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

İlçe temsilcileri ile birlikte kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür eden Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Temsilcisi Mesut Öner, “Eğitime Bakış 2017 İzleme ve Değerlendirme Raporumuz Aralık ayı içerisinde genel merkezimiz tarafından yayınlandı. Biz de Manisa’da yerelde kamuoyu ile paylaştık. Sayın Valimize hem raporu takdim etmek, hem de raporumuz ile ilgili bilgilendirmek, istişarelerde bulunmak adına ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca dönem sonu olması hasebiyle genel bir değerlendirme yapalım, paylaşımlarda bulunalım arzusuyla buradayız. Sayın Valimize bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Güvençer ziyaretleri nedeniyle Mesut Öner’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: iha