8 yıldır devam eden proje kapsamında 15 köy okulundaki çocuklara oyuncak yardımında bulunan öğrenciler, bu yıl da topladıkları oyuncaklarla 3 köy okulundaki çocukları mutlu edecekler. Toplanan yaklaşık 1000 adet oyuncak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklara hediye edilecek. oyuncak kampanyasına destek veren öğrencilere düzenlenen törenle teşekkür belgeleri takdim edildi.
Öğrencilerden Alperen Bozarslan, “Şimdi biz bu oyuncakları aldık ve köylerde oyuncağı olmayan arkadaşlarımıza vereceğiz. Onlar için bunları topladık. Hiçbir çocuk oyuncaksız kalmasın” dedi.
3/C sınıfı öğretmeni Hatice Nesil, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geliyor önümüzdeki günlerde. Köylerimizde oyuncağı olmayan çocukları bir nebze de olsa sevindirebilirsek, güldürebilirsek diye böyle bir kampanya başlattık. Evlerimizde duran yeni oyuncakları alıp onlara hem çocuk bayramı öncesinde bir sevinç yaşatalım istedik. Onları ne kadar mutlu edebilirsek bizlerde o kadar mutlu olacağız” diye konuştu.
Okul Müdürü Ayşen Oğuz, “8 yıldır uyguladığımız bir proje. Artık geleneksel hale geldi. Bugüne kadar 15 tane köy okulumuza yardımcı olduk. Bu yıl da en az 3 tane okulumuza yardım etmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 1000 oyuncakla bu projeyi bu yıl sürdüreceğiz. Bütün öğrencilerimiz birden fazla öğrenciyle katılıyor.  Öğrencilerimizin kimisi harçlıklarıyla oyuncak aldı, kimileri de evlerindeki oyuncakları getirdi. Köy çocuklarını 23 Nisan’daki Çocuk Bayramı öncesi mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim