Kula’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları Ahilik Haftası münasebetiyle ziyaretlerine devam ediyor.

Kula Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Aytekin Şadan STK başkanları ile birlikte ’Ahilik Haftası’ dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ve Kula Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Teknik Meslek Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Ahilik Haftası’nı kutladı ve ahiliğin temel misyonunun ahlaklı fertler yetiştirerek mükemmel topluma ulaşmak olduğunu, bu misyonun bugün de devam ettirilerek gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirtti.

Oda başkanları daha sonra Kula Hacı Ömer Özboyacı Anadolu Teknik Meslek Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Hüseyin İzci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okul müdürü ve öğretmenler ile sohbet eden başkanlar Ahilik Haftası dolayısıyla gelecek sene okul ile birlikte ortaklaşa bir program düzenleme kararı aldı.

Okul Müdürü Hüseyin İzci, "Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar. İnşallah almış olduğumuz karar doğrultusunda gelecek sene Ahilik Haftasında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz." dedi.

Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ise şunları söyledi: "Bizler STK başkanları olarak kurum ve kuruluşlarımıza ziyaret ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak elimizden geldiği kadar eğitim camiamızla birlikte projeler üretiyoruz. Bundan sonra da birlikte hareket ederek Kula için güzel çalışmalara imza atacağız."

Ziyarete Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal katıldı.
Kaynak: iha