Vatandaştan dolandırdığı 500 milyon TL ile Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank CEO'sunun çektiği rap klipte, Manisa (45) plakalı otomobil dikkat çekti.

Son günlere damga vuran Çiftlik Bank CEO'su hakkında her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Vatandaştan dolandırdığı 500 milyon TL ile Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank CEO'sunun çektiği ‘Çok Geç Artık’ isimli rap klibinin 35’inci saniyesinde Manisa (45) plakalı otomobil dikkat çekti.

“PARA YATIRANA MANİSA TAVUĞU BEDAVA”
Şirketin Manisa’daki adresinin Akhisar’daki Yumurta Çiftliği olduğu bildirilirken, Çiftlik Bank'a para yatıranlara oyun üzerinden Manisa Tavuğu hediye edildiği öğrenildi.

80 BİN KİŞİDEN 500 MİLYON LİRA
Türkiye genelinde şikayetlerin artması üzerine Çiftlik Bank sistemini işlettiği belirlenen Fame Game Hayvancılık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin de bulunduğu bazı şirket ve organizasyonlar için düğmeye basıldı. İki yıl içinde yaklaşık 80 bin kişiden 500 milyon TL'den fazla para topladığı belirtilen Çiftlik Bank hakkında başlatılan soruşturmalar kapsamında şirket yöneticileri için yakalama kararı çıkartıldı. Manisa’dan kaç kişinin dolandırıldığı ise bilinmiyor.