Manisa’nın Demirci ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik iki farklı noktada yapılan eş zamanlı aramalarda, 7 şüpheli yakalandı. Şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik iki farklı noktada, şahıslar üzerinde ve kullandıkları araçlarında yapılan aramalarda, E.D., H.U., Ç.A., A.K., T.E., C.Ç. ve S.S.Ç. isimli yedi şüpheli yakalandı. A.K.’nin üzerinde yapılan aramada montunun ceplerinde 902 adet amfetamin ve metamfetamin hap, E.D., H.U., Ç.A., T.E., C.Ç., S.S.Ç. isimli şahısların bulundukları ikamette yapılan aramada ise 9 gram esrar maddesi, 16 adet dolu tabanca fişeği, Ç.A. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız av tüfeği, tüfeğe ait 11 adet fişek ele geçirildi.

Şüphelilerden E.D., C.Ç. ve H.U. isimli şahıslar uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakılırken, Ç.A., A.K. ve T.E. isimli şahıslar ise hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Ç.A. ve T.E. serbest bırakılırken, A.K. isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim