Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Akkılıç ve yönetim kurulu üyelerini ve Demirci Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Temel burada kendisinin de Adalet Gönüllüleri derneğinin başkanı olduğunu, Hukuk ile ilgili olarak yine Hukuki Araştırmalar Derneği, Hukuki Araştırma ve Eğitim Derneği ile Hukuk ve Değişim Derneği Kurucularından ve Danışma Kurulu Üyeliklerini yaptığını, Cihannüma Derneğinin kurucularından olup ve Denetim Kurulu üyeliğini sürdürdüğünü hatırlattı.

STK'ların içinden gelen birisi olduğunu belirten Temel, "Demircililer Derneği, Altındağ Cami Projesi ve Herkes için Spor Federasyonunda da görevlerimiz var. Hem mesleki anlamda hem memleketin ihtiyacı anlamında her türlü sivil toplum çalışmasının içinde yer aldım. Kendimde STK temsilcisi olduğum için STK'ları çok önemsiyorum" dedi.

DEMİRCİ VEKİL İSTİYOR

Demirci Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya Demircinin evladını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, Demirci’nin bu dönemde Milletvekili ile temsil edilmesinden ve bunun siyasette ve sivil toplum kuruluşlarında deneyimini bildiğimiz Bilal Temel olmasından memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

Editör: TE Bilişim