FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

“Demirci teşkilatımız yüzümüzü ağartıyor”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik, “Demirci teşkilatımız yüzümüzü ağartıyor. Her dönemde Türkiye ortalamasının da üzerinde partimize, adaylarımıza destek veren Demirci halkına ve teşkilat üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yerel seçimlerin ardından nezaket ziyaretlerini kabul eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, iade-i ziyaretlere başladı. Başkan Çelik, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelik’e ziyaretlerinde Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler Meclis Üyesi Adnan Kaçire de eşlik etti. Başkan Çelik, “Demirci Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi kardeş belediyelerdir. Demirci belki Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri ama bizim gönlümüzün en yakın ilçelerinden birisidir. Başkanımızla her zaman görüşüyoruz, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuyoruz. Allah izin verirse Demirciye, Şehzadelere, Manisa’mıza, insanlarımıza en güzel hizmetleri sunabilme adına müşterek çalışmalar, istişareler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi Demirci ve Şehzadeler Belediyeleri kardeş belediyeyiz. Bir araya gelerek, bilgi alışverişinde bulunarak işbirliğimizi daha da geliştireceğimize olan inancım tamdır. Şehzadeler Belediyesi’nin başarılı olmasını temenni ediyorum. Manisa’mızı hep birlikte daha gelişmiş, daha müreffeh bir hale getireceğimize inanıyorum” dedi.

“YÜK OLAN DEĞİL YÜK ALAN OLMALIYIZ”

Başkan Çelik’in Demirci’deki ikinci durağı ise, AK Parti Demirci İlçe Teşkilatı oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır, “İlçemize yaptığınız ziyaret bizi ziyadesiyle mutlu etti. Demirci, Manisa’nın en uzak ilçesi. Sizleri burada görmek bize güç verdi. Bundan sonra daha sık görmeyi arzu ediyoruz. Sıfırdan bir belediye kurmanın zorluklarını tahmin edebiliyorum. Şehzadeler ilçesine büyük katkılar sağlayacağınıza eminim. Çalışmalarınıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Demirci teşkilatının çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden Başkan Çelik ise, “Yoğun çalışma temposu içerisinde iade-i ziyaretlerde biraz geciktik. Nasip bugüneymiş. Ben de merkez ilçe başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Demirci’ye daha önceki siyasi görevlerimde çok gelip gittim. Demirci, Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olsa da gönül dünyamızın yakın ilçelerinden biridir. Önümüzde bir kongre süreci var, ardından da genel seçimler olacak. Allah’a çok şükür ki genel başkanımız, başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçilmiş ilk cumhurbaşkanımız oldu. Adeta yürüyen bir kütüphane olan, bilge insan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu genel başkanımız ve başbakanımız oldu. Biz AK Parti teşkilatları olarak yük olan değil, yük alan olmalıyız. Öyleyse önümüzdeki süreçte genel başkanımızın teşkilatlanma şemasındaki görevlerimizde üzerimize düşeni yapmalı ve 2015 seçimlerinden de büyük bir zaferle çıkmalıyız. Demirci teşkilatlarımız yüzümüzü ağartıyor. Her dönemde Türkiye ortalamasının da üzerinde partimize, adaylarımıza destek veren Demirci halkına ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Başkan Çelik, Selçuk ve Bakır’a Manisa Mesir Macunu hediye etti.

Editör: TE Bilişim