Manisa'nın Demirci ilçesi Hüdük mahallesinde oturan Bağlı ailesinin 17 yaşındaki kızı Cansel Bağlı’nın Babası Mehmet Bağlı ve Ağabeyi Akın Bağlı tarafından vahşi bir şekilde öldürüldükten sonra ormanlık bölgedeki dere yatağına atılmasından sonra bulunup gönderildiği İzmir Adli Tıb sonrası gözyaşları arasında Hüdük Mahallesinde toprağa verildi.

ARKADAŞLARI CANSEL’İN TABUNUN ÜZERİNE TELLİ DUVAKLI GELİNLİK ATTILAR

 Cansel’in arkadaşları bir türlü giyemediği telli duvaklı gelinliği tabutunun üzerine serdi.

  Cenazeye tutuklanarak Salihli Cezaevine gönderilen Babası Mehmet Bağlı(59) ve oğlu Akın Bağlı(31) katılmadı. Katil zanlısı olarak tutuklanan ağabey Akın Bağlı’nın eşi kucağındaki kızıyla katıldı.

   Cenazede anne 58 yaşındaki Nurhayat Bağlı, sinir krizleri geçirdi. Anne Bağlı'nın "Yediler kızımın başını” diyerek ağıtlar yakması yürekleri dağladı.

  Cansel, Hüdük mahallesi sakinlerinin omuzlarında getirildiği mezarlıkta toprağa verildi.

SAVCI EMİRLER CİNAYETLE İLGİLİ ÖZEL EKİP KURDU

Cansel cinayetini aydınlatmak için ilçede özel ekip oluşturan Demirci Cumhuriyet Savcı Sinan Emirler'in, Cansel’in kullandığı cep telefonuyla olay öncesinde iletişim sağladığı 3 bin sayfa kadar telefon görüşmelerinin dökümünü mercek altına alacağı öğrenildi.

   Demirci ilçesindeki görevine başladığı günden bugüne özellikle uyuşturucu tacirleri ile Fuhuş çetelerine karşı sürdürdüğü etkin mücadelesi sonunda çeteleri çökerten ve Cansel Bağlı cinayetinden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Sinan Emirler, dosyanın henüz kapanmadığı olayın katil zanlılarının suçlarını itiraf etmediği ancak çelişkili ifadeler ve bazı delilerin cinayeti baba ve oğlunun işlediği yönünde olduğunun altını çizdi. 

BABA CİNAYETTEN SONRA BERBER KOLTUĞUNA OTURMUŞ

Cinayet zanlısıyla tutuklanan baba Mehmet Bağlı ise kızı Cansel Bağlı’nın cinayetinin ardından hiç vakit kaybetmeden Demirci'de berbere gittiği ardından jandarmaya gidip “Kızım yine kaçtı veya kayboldu. Ne olursunuz bulun” ihbarında bulunup yeniden hiçbir olmamış gibi Hüdük’e döndüğü belirtildi.

CANSEL'İN CEP TELEFONUNDAKİ KİŞİLER SORGUYA ALINACAK
Olayların yaşandığı süreçte Cansel'in cep telefonuyla görüştüğü şüpheli kişilerin isimleri bir bir tespit edilirken o kişilerin de ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. 

      
Editör: TE Bilişim