Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Demirci ilçesi Mahmutlar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Demirci ilçesini ziyaret ederek ilçede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçe ziyaretinde Mahmutlar Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Ergün burada vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Ergün’e Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gencoğlu, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin ve Demirci İlçe Koordinatörü Kazım Aysan eşlik etti. Başkan Ergün mahalle girişinde Mahmutlar Mahalle Muhtarı Nurullah Koyunoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün ardından mahallede çay molası verdi. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederek Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün vatandaşların taleplerini ve sorunlarını içtenlikle dinledi.

"HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ"

Büyükşehir Belediyesi’nin Manisalı vatandaşlara vermeye başladığı hizmetleri tek tek sayan Başkan Ergün,”İlçelerde koordinasyon merkezlerimizin, MASKİ birimlerimizin, ilaçlama, itfaiye ve diğer hizmetlerimizin kurulumu tamamlandı. Kanunen bize verilen her türlü hizmeti Büyükşehir Belediyesi olarak üstlenmiş durumdayız. İlçelere yapılacak eksiklikleri koordinatörlerimiz tespit ederek gereken hizmetleri bir an önce gerçekleştiriyor. Biz bu anlamda hizmete bakıyoruz. Kim yapmış olursa olsun. Hizmetin siyaseti olmaz anlayışını her zaman ifade ediyorum. Üzerimize düşen vatandaşımızın mutlu olabilmesi. Bu anlamda yapılabilecek hizmetler planlanarak gerçekleşecektir. Bu hizmetler bir gün de yapılamaz. Belli bir prosedürü var, kanunu var” dedi.

40 BİN METREKARE TAŞ PARKE

Demirci de Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 bin metrekare taş parke döşemesi başlatıldığı belirten başkan Ergün,”Yaklaşık 40 bin metre karelik taş parke döşemesi Demirci’nin mahallerinde başladı. Acil ihtiyacı olan köy meydanı, mezarlık yollarında bu çalışmalar başladı. Taş parke döşemelerine ilave olarak planlamasını yaptığımız eski adıyla köylerimiz yeni adıyla mahallerimizin dış cephe boyamalarına başladık. Kırsalda olan köylerimiz de var. Oralarda ahırlara kadar boyama hizmeti yapılıyor. Mezarlıklarımızın bakımı yapılıyor” diye konuştu.

Vatandaştan Hizmet Teşekkürü

Mahalle sakinleri yıllardır yapılamayan Sındırgı yolunda asfaltlama çalışmaları başlaması nedeniyle teşekkürlerini dile getirerek,” Mahallelerimizde boyama çalışmaları başladı. Yıllardır yapılamayan asfalt çalışması başladı. Diğer hizmetleri de alıyoruz. Büyükşehir’in hizmetlerini hissetmeye başladık” dedi.

Editör: TE Bilişim