Olay bugün saat.18.40 sularında meydana çıktı. Olay mahallinden edinilen bilgilere göre İlçenin Sofular Mahallesi, İplikpınar Sokak No:12 adresinde tek başına yaşayan 82 yaşındaki Nimet Kaptıkaçtı isimli kadın,  uzun süre görünmeyince komşuları tarafından evine bakıldı. Kapısını çalmalarına rağmen açmayınca şüphelenen komşuları evin penceresinden içeriye baktı. Yaşlı kadının hareketsiz olarak yattığını görenler 112 acil sağlık, Emniyet ve İtfaiye Kurtarma ekiplerine haber verdi. Polis gözetiminde evin kapısı itfaiye ekipleri tarafından kırıldı ve içeri girildi. Yaşlı kadını muayene eden sağlık ekipleri kadının kısa bir süre önce hayatını kaybettiğini tespit etti.
Demirci Cumhuriyet Savcılığına haber verildi. Haber yayına hazırlandığı sırada Cumhuriyet Savcısı incelemelerini sürdürüyordu.

İKİ HAFTA ÖNCE DE HASTANEYE KALDIRILMIŞ
Evinde ölü bulunan Nimet Kaptıkaçtı’nın 2 hafta önce de ısınmak için yaktığı sobanın bacasından çıkan gazdan zehirlendiği ve yine komşularının fark etmesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaşlı kadının hastanede gördüğü tedavi sonrasında sağlığına yeniden kavuştuğu ve hiçbir sağlık sorununun olmadığı da bilgiler arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim