Göreve geldiği günden bu güne ilçeleri tek tek gezen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in bu seferki durağı Demirci ilçesi oldu.
   İlçe Kaymakamı Atilla Kantay ve diğer kurum müdürleriyle buluşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Fetullahçı Terör Örgütü suçlamasından gözaltına alınan ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yangın tarafından, Ahatlar ve Demirci mahallelerinde oturan ve Demirci’deki okullarda eğitim gören çocukların taşımalı eğitim programı çerçevesinde Durhasan’daki bir okula yönlendirilen öğrencilerin sorunları ilgilendi.
   Öğrencileri ve velileri tek tek dinleyen Vali Mustafa Hakan Güvençer, 
    “Böyle bir şey olamaz, bu kararı derhal düzeltin, 5-6-7-8 ‘inci sınıfları Demirci ‘de okumuş çocukları yıllar sonra tekrar köye gönderemezsiniz, bu çocukları kurban ediyorsunuz. Ben Vali olarak emir veriyorum bu yanlış kararı derhal düzeltin ve yaptığınız bu yanlış kararlarla dinlemediğiniz insanları da dinleyin” dedi.
   Vali Güvençer’in bu girişiminden sonra Ahatlar ve Demirci mahallesindeki öğrenciler yeni öğretim döneminde Demirci merkezde bulunan 75.Yıl okulunda eğitimlerine devam edecek olmanın mutluluğunu yaşıyıyorlar. 
Editör: TE Bilişim