Köylerde yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Söğütçük Köyü'nü ziyaret eden Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’e köy kahvehanesinde Mehmet Ali Kaya isimli yaşlı amca “Kaymakamım ben hastaneye gittiğimde beni genç hemşireler tedavi edip ilaç yazıyor. Buna bir çare bulun. Doktor dediğin yaşı ilerlemiş olur. Beni gençler tedavi ediyor” diye talepte bulundu.
Bunun üzerine Kaymakam Yalçın Sezgin Demirci Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlker Çokboz'u hemen telefonla arayarak Mehmet Ali Kaya isimli yaşlı amcanın durumu hakkında bilgi aldı. Başhekim Çokboz, Mehmet Ali Kaya’nın on beş gün önce hastaneye geldiğini ve yaşlı amcayı Devlet Hastanesi'nde görev yapan genç bir doktorun muayene ettiğini ve sağlık durumunun da iyi olduğunu söyledi.
Kaymakam Yalçın Sezgin de yaşlı amca Mehmet Ali Kaya’ya kendisini genç doktorun tedavi ettiğini genç olmasından dolayı doktoru hemşire zannettiğini belirtti.
Bunun üzerine Mehmet Ali Kaya da genç doktorların olamayacağını doktor denildiğinde yaşı ilerlemiş olması gerektiğini savundu. Kaymakam Sezgin’de en kısa sürede yaşlı amca Mehmet Ali Kaya’yı hem makamında çay içmeye hem de hastaneye götürüp genç doktorlarla kendisini tanıştırma sözü verdi.

Editör: TE Bilişim