Geçtiğimiz günlerde Çamlıca mahallesinde çıkan yangında evleri yanarak kullanılmaz hale gelen Çetinkaya ailesine, Kaymakamlık yardım elini uzattı.
İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin’in talimatıyla, evleri yanan Muharrem Çetinkaya ve ailesini ziyaret eden Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik ve vakıf personeli, evi yanan ailenin durumunu yerinde inceledi.
Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden Çetinkaya ailesinin evi, geçtiğimiz günlerde evin bacasından olduğu belirtilen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonrasında kullanılmaz hale gelmişti.
Evleri yanan aileyi ziyaret eden Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin de mağdur aileyi teselli ederek yaşanan bu mağduriyet karşısında ailenin durumları ele alınarak devletin imkanlarıyla gereken desteği sağlayacaklarını söyledi. Evleri yanan Çetinkaya ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kaymakamlık olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi. Sezgin, "Bu ailemizin talihsiz bir durum sonucu evleri ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Sosyal devlet olarak, her zaman vatandaşa hizmeti amaçlıyoruz. Bu çerçevede mağdur ailemize ilk etapta gıda yardımında bulunduk. Konuya ilişkin ailenin durumunu vakıf mütevelli heyeti toplantımızda ele alacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim