Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Demirci Eğitim Fakültesi kampüs alanı içerisine kazandırılacak olan kütüphanenin projelendirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Demirci’ye ziyarette bulundu. Demirci temaslarında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede faaliyetlerini yürüttüğü hizmet binasını ziyaret eden Açıkdil, Koordinatör Kazım Aysan’dan Demirci’deki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Demirci’nin Manisa’nın en uzak ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirten Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getirerek, “2016, Manisa’nın yatırım yılı olacak ve projelerimiz bir bir start alacak” dedi.

PROJELENDİRME VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ BÜYÜKŞEHİRDEN

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmanı Azmi Açıkdil daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ile bir araya geldi. Ziyarette, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cihan Çakmak ve Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan yer aldı. Başkan Danışmanı Açıkdil ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Dekan Ahmet Ataç, projeye verdiği destekten ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Ziyarette, projelendirme ve çevre düzenlemesi işini Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üstleneceği yeni kütüphane ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından Demirci Eğitim Fakültesi’nde kütüphanenin yapılacağı alanda incelemeler gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim