Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Hüdük mahallesinde oturan Mehmet-Nurhayat Bağlı çiftinin 6 çocuğundan birisi olan ve 4 gün öncede kaybolan 17 yaşındaki Cansel Bağlı, önceki gün köye yakın dere kenarında boğazı kesilerek öldürülmesi olayı ile ilgili Jandarma birimleri 20 kişiyi gözaltına aldı.
AİLESİDE YER ALIYOR
Gözaltına alınanlar arasında cinayete kurban giden Cansel Bağlı’nın da babası Mehmet Bağlı annesi Nurhayat Bağlı ve aile fertlerinin bulunduğu belirtildi. Cansel Bağlı’nın ağabeyi Akın Bağlı ise kız kardeşinin bulunması için sosyal medyadaki kendi hesabından ”Kayıp aranıyor. Bilen görenlerin araması rica olunur” notuyla cep telefonu yazdı.
ÖZEL EKİP KURULDU
Manisa Jandarma Alay Komutanlığı Cansel Bağlı cinayetini çözebilmek için Merkezden oluşturulan özel bir ekip ilçeye yönlendirildi. Merkez Jandarmadan Demirci ilçesine gönderilen özel ekip bir süre önce Manisa’nın Yunusemre ilçesi Gürle köyünde toprağa gömülü biri kadın iki buluntu cesedin faillerini ortaya çıkartmıştı.
BABASI OKULDAN ALDI
Bu arada köylerine yakın dere yatağında vahşi biçimde boğazı kesilerek yaşamı sonlandırılan Cansel Bağlı’nın dersleri çok kötü diye lise eğitimi yarıda kesilerek okuldan alındığı öğrenildi. Okul hayatı yarıda kesilen Cansel Bağlı’nın Hüdük mahallesinde yaşamını sürdürmeye başladı.

 
Editör: TE Bilişim