İlçeye bağlı Küpeler, Kargınışıklar, Çamköy ile İrişler'i Elek ve Yavaşlar mahallelerine bağlayarak 18  kilometrelik mesafeyi 4 kilometreye düşüren yol için belediyenin başlattığı çalışma tamamlandı.
Yaklaşık 10 gün süren çalışmanın ardından kara yolu ulaşıma açılması vatandaşları sevindirdi.

Mesafe 18 kilometreden 4 kilometreye düştü
Küpeler Mahallesi Muhtarı Osman İzci çok önemli bir sorunlarının çözülmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. İzci, "Mahallemizin tarihi bir sorunuydu. Yıllardır Yavaşlar, Elek, Kışlak mahalleleri ve arazilerine gitmek için büyük zorluk için 18 kilometrelik uzun mesafeli yolu kullanıyorlardı. Açılan bu yol sayesinde vatandaşlarımızın 4 kilometrelik bu yoldan hem arazilerine, hem de bu civardaki mahallelere rahatlıkla ulaşım sağlayabileceğiz." diye konuştu:
Mahalle sakinlerinden Nurettin Göktoprak ise yarım asırdır bu yolun açılmasını beklediklerini ifade ederek "Yarım asırdır bu yol yapılmadı, yaptıramadık. El gücümüzle denedik yine yapamadık. Selami Selçuk Başkanımız sağolsun sözü verdi yolumuzu yaptı." ifadelerini kullandı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlara kolaylık sağlayacak yolu hizmete açtıklarını belirterek "Başta Küpeler mahallesi olmak 6 mahallemizi birbirine bağlayacak yeni bir yol çalışması yaptık. Fen işleri ekiplerimizce Küpeler ve Elek mahallesi arasında yapılan yolda 10 gün süren ekskavatör iş makinesi ve kırı iş makinesi ile delerek yolu ulaşıma açtık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu yörede vatandaşlarımız yıllarca Elek, Yavaşlar, Kışlak mahallelerine ve kendi arazilerine ulaşmak için 18 kilometre yol giymek zorunda kalıyorlardı. Yaptığımız çalışma ile bu yolu 4 kilometreye düşürdük." dedi.
 

Editör: TE Bilişim