Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın çalışmaları ile ilçeler güzelleşmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Demirci'nin ağır kış şartlarına uygun hercai menekşe ve çuha bitkileri ile süslendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan ''Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın gönderdiği binlerce kışlık bitkiyi hem kavşakların hem de mezarlığın düzenlenmesinde kullandık. İlçemizin giriş noktalarındaki kavşaklardaki görüntü bütünlüğü ve estetiğine büyük önem veriyoruz. İlçe mezarlıklarımız Büyükşehir ile çok güzel bir görünüme kavuştu. Kilit parke çalışmasının ardından çiçek dikme çalışması ile örnek oluyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk bölgesinde kalan güzergahta yer alan Ersel Sitesi önündeki mezbelelik alan binlerce gül, zakkum ve ateş dikeni ile örnek bir bahçe olduğunu belirten Aysan, “Site sakinleri, düzenlenen bu alana balkonlarından daha güzel gözle bakacaktır. Ersel Sitesi yöneticileri Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı düzenleme için teşekkür plaketi verdiler. Çalışan arkadaşlarımız adına aldık. Biz çiçekleri diktik onlarda bundan sonra koruyacaklardır. Şimdide Bel-kent sitesinin önünde düzenleme yapıyoruz. Bu güzergahı kullananlar değişimi ve görsellikleri fark edeceklerdir'' dedi.

Şehirlerin yıpranmış görüntülerini Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile değiştirmeye devam edeceklerini belirten Aysan, bahçeli kamu binalarında da ve camilerde bu çalışmaların yapılacağını sözlerine ilave etti.

Editör: TE Bilişim