Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Demircili üreticilere zeytin fidanı dağıttı. Zeytin fidanı dağıtımına; Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve çok sayıda üretici katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen desteklerle zeytin, badem ve ceviz fidanı olmak üzere Demircili üreticilere toplamda 30 bin adet fidan dağıtımı gerçekleştirildiğini belirten Koordinatör Aysan, destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Ergün'ün kırsal kalkınmaya büyük önem verdiğini söyleyen Aysan, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, görünür rütbe-i aklı eserinde diyoruz. Her yıl fidan desteği artarak devam ediyor. Müracaatta bulunan herkese şartları tuttuktan sonra fidan verdik. Hayvan içme suyu göletleri, arıcılık projeleri, seracılık, fidan dağıtımı, sulama projeleri ile verilen destek elle tutulur gözle görünür halde" dedi.

"DEMİRCİ'NİN HER ALANDA KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesinin fidan desteğinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten üreticiler de birkaç yıl sonra ürün almaya başladıklarında faydanın ortaya çıkacağını ifade etti. Üreticilere ürünlerinin bereketli olmasını dileyen Aysan, "İnsanlarımızı doğdukları yerde doyuramazsak, göç kaçınılmazdır. Şu anda yaşanan durumda bunu açıkça gösteriyor" dedi. Aysan, Ergün öncülüğünde Demirci'nin her alanda kalkınması için proje üreterek hayata geçireceklerini ifade etti.



Editör: TE Bilişim