Baybatur, ziyaretlerinin ardından Çereşe Meydanı'nda konuşma yaptı.
Baybatur, Recep Tayyip Erdoğan’a yapılanların geçmişte Abdülhamid Han ve Adnan Menderes’e de yapıldığını ifade etti.
Dış güçlerin Recep Tayyip Erdoğan'ı, "diktatör", "Türkiye'de hukuk yok" gibi sözlerle eleştirdiğini ifade eden Baybatur, şunları kaydetti:
“Türkiye’yi her yandan yıkmaya çalıştılar. Peki bunlar boş duruyorlar mı? Durmuyorlar. Ekonomiyle oynayarak yeni darbe girişiminde bulunmaya çalışıyorlar. Türkiye bize bağlı olsun, memur, işçi emekli maaşlarını ödeyemesin, silahları, topları bozuk tankları bizden alsın dediler. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye hayır dedi. Türkiye kendi silahı, tankı, uydusunu yapınca düşman oldular."
"15 Temmuz’da Recep Tayyip Erdoğan’ı FETÖ’cü alçaklar öldürmeye çalıştılar." diyen Baybatur, geçmişteki oyunların devam ettiğini, dışarıdaki güçlerin içerideki elemanlarının varlığını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.
- "Bu iş Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir"
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin projelerine de değinen Baybatur, İnce'nin sürekli yıkıp dökmekten bahsettiğini aktardı.
Baybatur, CHP'nin geçmişini de bildiklerini hatırlatarak, "Geçmişte başörtüsünün kamusal alanda ne işi var diyenler, şimdi başörtüsü özgürlüğünü savunmaya çalışıyorlar. Bunlar bu işi başaramaz. Bu iş ustalık işi, bu iş Recep Tayyip Erdoğan’ın işidir." diye konuştu.
Programa, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar ve vatandaşlar katıldı. 
Editör: TE Bilişim