Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin belirli noktalarında çimlendirme, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Yemyeşil Bir Yunusemre için ilçede çalışmalarını aralıksız sürdüren Yunusemre Belediyesi, kentin belirli noktalarında çimlendirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Moris Şinasi Çocuk Hastanesi bahçesi ve Toplum Sağlığı Merkezi önü, Manisa İzmir Caddesi ve Mutlu Mahallesi İvazpaşa Camii önünde çimlendirme ve çiçek dikimi yaparken; bölgeyi güzel bir görünüme kavuşturuyor. Çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam edeceğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahalle, cadde ve sokaklarımızda çimlendirme, çiçek dikimi ve çit yapımı yapıyoruz. İlçemizde bulunan mahallelerimizin her birinde çalışmalarımız sürecek. Yemyeşil bir Yunusemre için çalışıyoruz.” dedi.

Çevre düzenlemesiyle mahallelerinin güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten

Mutlu Mahallesi sakini Osman Erkek, Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi. Osman Erkek, “Burada sivri çalılar vardı. Çocuklarımızın topu patlıyordu. Şimdi ise çok güzel bir alan oldu. Mutlu Mahallesi bugüne kadar böyle hizmet görmedi. Bugüne kadar yapılan en güzel hizmetlerden birisi. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederim” dedi. Mahalle sakinlerinden Mustafa Kürklü ise duygularını şu sözlerle aktardı: “Yunusemre Belediyesi’nin mahallemizde yaptığı yeşillendirme çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha önce kötü durumdaki alan çok güzel bir görünüme kavuştu.”
Kaynak: iha