Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Soma’nın Kozluören Mahallesi’nde 6 kilometrelik içme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı içme suyu temini ile sorunsuz altyapı ağının oluşumunda Manisayı geleceğe taşıyacak önemli projelere imza atıyor. 154 Mahalle Projesi ile Soma ilçesine bağlı Kozluören Mahallesi’nde başlatılan içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışması tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmada 6 kilometrelik içme suyu hattı ile kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından MASKİ ekipleri, mahallede 14 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması gerçekleştirecek. Mahallede aynı zamanda 2 adet fosseptik imalatı da yapılacak.

Kozluören Mahalle Muhtarı Veli Yıldırım, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Eskiden yaşadığımız sıkıntılar kısa süre içerisinde giderilerek mahallemiz sağlıklı içme suyuna kavuştu. Alt yapımız da yenilendi. Başlayacak olan kilit parke çalışmasıyla da mahallemizin görünümü de güzel olacak. Mahallemizin yüzü güldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak: iha