Ahmet ÜNSAL/Manisa
Sanayi Ticaret İl Müdürü Kenan Kınay, Şoförler ve Otomobilciler Odasının Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Seyahat Kooperatifinin Mali Müşaviri Zihni Durmuş’un yanı sıra kooperatifin 49 üyesinden 41’in katıldığı kongrenin Divan Başkanlığını Atilla Altuntaş üstlendi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası salonunda gerçekleştirilen kongrede üyeler Zibeller yönetiminin gelir gider tablosunu onayladı. Üyeler, kooperatife satın alınacak olan araçlarla ilgili olarak 5 kişilik komisyon kurulmasını karara başladı.
 Binlerce Manisalıyı, öğrencileri Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçilerin taşınmasını sağlayan Manisa Seyahat Firmasını iki yıllığını yönetecek olan Başkan Levent Zibeller, 2.Başkan Müştak Taşdemir,Muhasip Mehmet Tursun, üyeler Sahithan Ak ve Abdurrahman Yurga’ya güven oyu verdi.
Denetim kuruluna Mehmet Selim Turşak, Mehmet İtap ve Ahmet Yusuf Burucu seçildi.
Kongreye katılan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç; “Manisa’nın en köklü taşıma filosunun yeni yönetimini kutluyorum. Böylesi köklü firmanın tüm üyeleri birlikte güçlenerek yollarına devam etmeleri ve hizmetlerini güvenli biçimde yerine getirmeleri gerekir” dedi.

“YARIM ASIRLIK BİR KURUMUN BAŞINDA OLMAK ONUR VERİCİDİR”   
İki yıllığına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeniden göreve getirilen Başkan Zibeller de, “Yarım asırlık bir firmanın başkanlığını yürütmek ve bunu sürdürebilmek onur verici bir olaydır. Üyelerimizin bizlere yeniden güvenmeleri bizi ayrıca mutlu etmiştir. 150’in üzerinde son model araç filomuzu her zaman genç tutacağız. Tüm yolcularımız bizlere onların aileleri tarafından kutsal emanetler olduğunun bilincindeyiz. Onların evlerine ve sevdiklerine sağ salim olarak ulaşmalarını sağlamakta bizlerin başlıca görevidir. Yolculukları boyunca da onların konforunu sağlamak görevimizdir.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim