İzmir Valiliği bekçi alımı ilanı yayımlandı. İstanbul, Trabzon, Samsun ve Gaziantep illerinden sonra İzmir ili ilçelerine yapılacak olan bekçi alımları için de ilanlar yayımlanmış oldu. İzmir Valiliğinin yaptığı duyuruya göre Bornova, Buca, Karşıyaka, Konak, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe, Bayraklı ve Karabağlar Kaymakamlıklarına toplam 750 çarşı ve mahalle bekçisi alınacak.
Bekçi alımı kapsamında Konak ilçesine 140, Karabağlar ilçesine 120, Buca ilçesine 110, Bornova ilçesine 100 bekçi kadrosu verildi. Diğer ilçelerin kadrolarını aşağıdaki ilan metninden inceleyebilirsiniz.
İzmir ve tüm illerde bekçi alımına başvurabilmek için adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Adaylarda askerliğini yapmış olmak ve 30 yaşından küçük olmak şartları aranacak. Adayların ayrıca İzmir ili sınırları içinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmaları ve en az 167 cm boyunda olmaları gerekiyor.
İzmir Valiliği bekçi alımı başvuruları 14 Kasım ile 26 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular alımı yapacak olan ilçenin emniyet müdürlüğüne istenen belgelerle birlikte şahsen gerçekleştirilecek. Başvuruların ardından 7 Aralık – 15 Aralık tarihlerinde sözlü sınav yapılacak. İzmir Valiliği 750 bekçi alımı ilanı için TIKLAYINIZ.

Kaynak: mymemur.com.tr

Editör: TE Bilişim